måndag 30 juli 2012

Tusen ursäkter...?

Jag lovade ju mig själv. Ändå har alldeles för lite hänt.

Till exempel? Ja, i fredags var det kompisparty för sonen. Korvgrillning till kvällsmat. Ja då tog jag ju också korv. Fyra stycken... Sen var jag ju lite mer sugen senare, så ost och vin tillsammans med grannarna var inte helt fel.

Lördag? Ja då var vi borta på middag med en dignande buffé. Mums!

Igår söndag hade vi "släktkalas". Lunch, fika med tårta och sen grillat. Gott. Idag både fm-fika, em-fika samt hamburgerlunch när vi var iväg. Hm, kanske inte så konstigt om vågen iaf inte rör sig neråt...!

Samtidigt kanske jag är för hård mot mig själv. Jag HAR faktiskt inte "moffat". Jag HAR valt bort feta såser. Det har serverats godis och chips och jag har på sin höjd provsmakat. Faktiskt. Och framför allt: Jag HAR faktiskt sprungit!!

I dessa kalas-tider kanske det får liv att vara så här? Eller? Får jag något resultat alls på detta sätt tro? Måste man ta fikabröd på ett kalas? Ska man smaka på det mesta? Eller skyller jag bara ifrån mig? Hur mycket är eg "artigt" att avvika?

75,4

Kram Mig

5 kommentarer:

 1. Lotta man behöver inte äta kaffebrödet som serveras på kalas. Det går bra med bara kaffe. Men du måste ha viljan att inte vilja ha. Jag har varit utan godis och dricka i 3månader. Jag har varit utan kaffebröd också men nu på semestern har jag tagit vid tre tillfällen. Men jag känner att jag kan låta bli om det serveras vid fika stunder.
  ät maten men i mindre potioner och drick vatten. då börjar det hända saker ;-) minska åå socker intaget. det finns faktiskt produkter som innehåller mindre socker.
  Lycka till kram jenny

  SvaraRadera
 2. jag unnar mig glass och vet du jag har hittat super god sockerfri på ica ekängen ;-)

  SvaraRadera
 3. Tack för kloka råd Jenny. Låter verkligen vettigt! Hur gör du med bröd, ris och pasta? Nyfiken...

  SvaraRadera
 4. jag tar mindre mängd ris och bröd i bland äter jag grönsaker till köttet i stället flr pata ris ptatis. feta såsen behöver man få i sig ;-)

  SvaraRadera
 5. Känns som att jag är på G nu. Tack för toppen tips! Några nyttiga favvorecept?

  SvaraRadera